έργα υγείας και ιατρικής

Greek Market and Medical Guide mobile application
εφαρμογή κινητών και tablets

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από το medvoi365.gr και από την ιατροτουριστική πλατφόρμα greekmedicaltravels.com και ήδη συμμετέχουν σε αυτή δεκάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Η εφαρμογή Greek Market and Medical Guide απευθύνεται στους επισκέπτες της Ελλάδας από το εξωτερικό, με κύριες γλώσσες τα αγγλικά και τα ρώσικα. αλλά και σε εγχώριους χρήστες με κινητά iphone, android, smartphone και tablets. Το application εμπεριέχει πληροφορίες, βιογραφικά, video, φωτογραφίες, άρθρα, χάρτες με gps και στοιχεία επικοινωνίας των συμμετεχόντων επαγγελματιών της υγείας αλλά και επιχειρήσεων της αγοράς και του τουρισμού.

Το Greek Market and Medical Guide πρόκειται να προβληθεί τόσο εντός της χώρας όσο και στο εξωτερικό με στόχο να το κατεβάσουν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι έχοντας στο κινητό τους ή στο tablet τους έναν εύχρηστο, σύγχρονο και πλήρη οδηγό για τη διαμονή τους, τις αγορές τους και την υγειονομική τους εξυπηρέτηση. Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Greek Market and Medical Guide διευρύνονται συνεχώς τόσο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη όσο και από άλλες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Σύντομα και ως το ερχόμενο καλοκαίρι το Greek Market and Medical Guide θα διαβάζεται και στα ελληνικά ενώ θα προστεθούν και έξυπνα παιχνίδια σε όλες τις γλώσσες.

Κατεβάστε το Greek Market and Medical Guide στο κινητό σας ή στο tablet σας.

Greek Medical Travels iOS mobile application

Greek Medical Travels android mobile application

Καλή περιήγηση!!!